keskiviikko 14. toukokuuta 2008

Kuulumisia

Päivän "kohokohtia" ovat olleet seuraavat:

- heräsimme vasta puoli seitsemältä! Tietty tässä on yksi pikkiriikkinen yksityiskohta; puoli kahdelta yöllä siivosin Otson pissoja puoliunessa...
- Nalle karkasi pihasta ison kissan perään. Yleensä olen lähtenyt sen perään huutaen ja pauhaten, mutta nyt nappasin Otson kainaloon, vein sen sisään, laitoin enemmän vaatteita päälle (kylmä jatkuu) ja vasta sitten lähdin Nallenmetsästykseen. No, pitkälle ei tarvinnut mennä, Nalle tuli omassa pihassa vastaan :-)
- Otso on sisustanut ahkerasti: tänään puuhalistalla ovat olleet olohuoneen tapetit, eteisen muovimatto sekä keittiön hyllyjen paperit (keittiöremontti menossa ja kaapeista puuttuvat ovet)
Aika rauhallisesti olemme olleet. Nallen käytös on edelleen omituista sisätiloissa. Aamulla Otso alisti sitä ja Nalle ei pistänyt yhtään vastaan, päinvastoin se näytti niiiiin alistetulta (tiedän, ei saa inhimillistää). Siinä vaiheessa minulta pääsi itku; olenko pilannut reippaan terrierini noin vain? No, muuten päivä on sujunut neutraaleissa tunnelmissa -ainakin koirien osalta ;-) Jätin pojat suureellisesti kaksin kotiin ja kävin viemässä keräyspaperit laatikkoon -aikaa taisi mennä hurjat kaksi minuuttia ja tullessani takaisin minulla oli edelleen kaksi ehjää koiraa.
Koska en saa otettua noista kahdesta ollenkaan järkeviä kuvia, alla kaksi kuvaa Otson kotimatkalta lauantailta. Siellä se kuikuilee ja nukkuu jaloissani :)


1 kommentti:

Mari kirjoitti...

Aivan ihana pieni täällä, kertakaikkiaan!!!

Eiköhän se Nallen käytös siitä normalisoidu, ota vaan iisisti...