tiistai 23. kesäkuuta 2009

Rantsulla

Edellisessä postauksessa jäi kertomatta meille tärkeä uutinen; juuri ennen juhannusta saimme nelipyöräisen "perheenjäsenen". Vaikka olenkin yrittänyt pienentää hiilijalanjälkeäni mahdollisimman tehokkaasti, totesin auton auttavan arkeamme niiiiiiiin paljon, että päädyin hankkimaan koirille oman menopelin :-) Nallen kanssa oli vielä helppoa kulkea julkisilla, mutta kahden koiran kanssa en mokomaan enää lähtenyt. Olimme aina muiden kuljetusten varassa, ja paljon menoja jätin väliin koska en alituiseen jaksanut olla kerjäämässä kyytiä. Aikanaan jouduimme Nallen agilitynkin lopettamaan autottomuuden takia.

Mutta nyt kaikki on toisin :-) Juhannuksena tosiaan huristelimme omalla kyydillämme tyttöystäviä tapaamaan ja tänään lähdimme työpäivän jälkeen Yyteriin nauttimaan kauniista kesäpäivästä. Pori tosiaan tarjoaa koiraväelle hienon koirien uimarannan aivan Yyterin hiekkadyynien vieressä. Paikka on kertakaikkiaan upea! Tosinaan saa nauttia pitkästä hiekkarannasta ihan oman väen kesken, mutta tänään rannalla oli hellepäivää viettämässä aikamoinen koiramäärä. Löysimme kuitenkin oman kolomme rannalla; heittelin veteen lelua jota Nalle nouti uupumatta minulle. Otso ei oikein koko touhua ymmärtänyt, kunnes tajusi että aina kun Nalle tuo lelun minulle takaisin, se saa namin -sitten sekin innostui hiukan kahlaamaan lelun perässä. En yleensä palkkaa lelun tuomisesta namilla, mutta nyt olikin juuri tarkoitus näyttää Otsolle, miten mukavaa on tuoda minulle tavaroita :-)

Nalle ei ole koskaan erityisesti pitänyt vedestä; uimaan se ei suostu kuin pakolla, mutta kahlailu on kivaa. Tänään sillä ei ollut kuitenkaan mitään ongelmia hakea lelua aika syvältäkin vedestä. Otso oli minulle yllätys; tämä oli ensimmäinen kerta kun sillä oli mahdollisuus uida ja Otso näytti siltä että ei voisi vähempää kiinnostaa. Pari kertaa se meni lelun perässä veteen, mutta se ei suostunut menemään lainkaan niin syvälle kuin Nalle -vaikka Otsolle vesi silloinkaan tuskin yletti edes polviin. Ei siis tullut vesipetoa tästäkään koirasta.

Alla pari huonoa otosta rantaleikeistä, jostain syystä kaikista kuvista tuli puuroa :-(


1 kommentti:

Laura kirjoitti...

Kivoja kuvia! Hyvä, että kuitenkin suostuvat menemään veteen - on se kuitenkin NIIN virkistävää.
Väinö ei oikein välitä vedessä puljata, mutta tänään Rajasaaressa oli niin ihana berni-tyttö, että johan Väinökin kahlasi perässä veteen.

terkkuja Väinö perheineen