keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Huh hellettä!

Pojat pääsivät hoitoon viikonlopuksi, kun minä piipahdin lomamatkalla. Hoitajien hermoja säästääkseni pojat "sijoitettiin" erilleen; Nalle pääsi lempihoitotätinsä luokse ja Otso teki invaasion vanhempieni luokse. Otson eloa jännitin kovasti -mutta niin jännittivät kyllä hoitajatkin :-) Otso ei ole paljoa ollut minusta erossa, yhden yövierailun verran harjoitellut itsenäistä koiranelämää. Parin yön vierailu oli kuitenkin sujunut ilmeisen hienosti, tai sitten minulle ei kerrota kaikkea. Kova helle oli tietysti omiaan rauhoittamaan Otson menoa, mutta onhan se oikeasti muutenkin jo aika mallikelpoinen berniherra. Nallen vierailu oli mennyt juuri niin mukavasti kuin aina; se oli tehnyt pitkiä lenkkejä, käynyt uimassa ja nauttinut jakamattomasta huomiosta täysin rinnoin.

Nyt vietämme lomaviikkoa kovan helteen puristuksessa. Mutta uuden "perheenjäsenemme" ansiosta olemme käyneet vilvoittelemassa koirarannalla ja kahlailemassa koirapolun lammikolla -tosin Nalle hoitaa kaiken kahlailun, Otso ei laita tassuakaan veteen jos ei ole pakko. Pojat ovat saaneet makoilla kotipihan varjossa, sinne ne siirrettiin pois meneillään olevan remontin alta; molemmat kuin tahtovat olla aikamoisia "neuvonantajia" remonttiasioissa.

Viikko aloitettiin Nallen kannalta ikävästi; se joutui viimenkin trimmaukseen. Jostain syystä normaalisti toukokuussa tehtävä trimmaus venähti pahasti, ja Nalle olikin jo aikamoisessa pörrökunnossa. Mummu ehti jo haukkua Nallea rumaksi, mutta ihan tuolle linjalle en lähde :-) Päättäköön kukin itse; ennen ja jälkeen kuvat tässä ohessa. Itse pidän hiukan pörröisestä Nallesta, mutta toki myönnän, että nyt oltiin jo ohitettu "hiukan pörröinen" -vaihe. Otsokaan ei trimmaajan käsiltä täysin välty; sille varattiin pesu ja föönaus heinäkuun lopulle, tarkoitus nimittäin on mennä elokuun alussa oikein viralliseen näyttelyyn! Meillä on nyt kuukausi aikaa opetella näyttelytapoja, harmi vain että en itsekään oikein ymmärrä mitä siellä kuuluisi tehdä; paitsi tietysti seisoa nätisti.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka,
tulin nyt vasta vierailulle. Kivat sivut. Oletteko ajatelleet teettää Nallella pentuja? Me laitettiin Epusta "Etsitään tyttöystävää "tosi toimiin" "-ilmoitus. :-D

Kiitos kehuista. Ja ollaanhan tässä vähän kuin sukulaisten omistajia,koska Epun ?emänisänisä? On Meynell Tizer.. :) Ja Pengelli Cake at D.A`s on ?emänisänemänemä?. :D Kaukaista sukua, mutta ehkä 1/100 prosenttia. Tsemppiä agilityyn ja Otson kanssa virallisiin. Tulkaa vaikka päänäyttelyyn. On Nallekin komia uros.

-Veera ja TeamR

Riikka kirjoitti...

Nallen kanssa on kyllä päänäyttelyssä joskus käytykin; olipa se kerran jopa näyttelyn varavoittaja :-) Pari kosiokirjettä se on saanut, toinen ihan Ruotsista asti, mutta sitten on aina sattunut jotain :-(

Kyllä minä hiukan haaveilen että Nalle joskus vielä saisi jälkeläisiä kun se on niiiiin hyvä russeli (omistajahan sen justiinsa puolueettomana hyvin tietää).