sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Tyttölöi

Karhunpojat saivat mieluisia vieraita viikonlopuksi; tyttöystävät saapuivat meille kyläilemään. Assia ja Ronjaa oli kiva nähdä, mutta erikoisen hauskaa oli Islan tapaaminen. Juhannuksena Isla sai Nallen hermoromahduksen partaalle terävillä hampaillaan, mutta nyt oli meno aivan toinen. Isla ja Nalle löysivät yhteisen sävelen ja niistä tuli hyvät leikkikaverit. Nalle oli varmasti innoissaan kun viimein löytyi oman kokoinen leikkikaveri joka ei jyrää kaikkia leikkejä.

Lenkeillä koirat saivat olla yhdessä, mutta kotioloissa ne pidettiin erillään -lähinnä Otson takia. Isla on vielä sen verran pikkuinen että se ei kestä Otson hellyyden osoituksia ja Assi sekä Ronja taas ovat niin vanhoja, että ne horjuivat jo Otson katseestakin. Kunhan Isla hiukan vielä kasvaa, niin se osaa laittaa paremmin kampoihin eikä meidän tarvitse turvautua näin äärimmäiseen eristämiseen. Koirarannallakin Otso-raukka oli ainut joka joutui olemaan kiinni hihnassa koko ajan kun muut koirat kirmasivat pitkin poikin hiekkarantaa.




1 kommentti:

Sulo kirjoitti...

Onnenjätkä, Nalle! Mut tytöt kiertää nykyään kaukaa, kun hullu pikkuveikka haukkuu ne pystyyn... ankeeta on elo uroksella komialla!