sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Syntymäpäivät

Nalle täyttää tänään 5 vuotta, ja jälleen kerran voi ihmetellä ajan nopeaa kulumista. Juurihan tuo oli pienen pieni, syötävän suloinen pentu.

Syntymäpäivän ilma oli sateinen, mutta onnistuimme tekemään heti aamulla pitkän lenkin kastumatta. Perinteinen synttärikuvakin saatiin otettua, vaikka hiukan vettä tihuttikin.

Lahjaksi Nalle sai "omaa aikaa", eli leikimme sen kanssa kaksin pihassa. Nalle on oikeastaan täysin lopettanut leikkimisen Otson tultua; ja mikäs ihme tuo on kun "pikkuveli" jyrää kaikki leikit ja vie kaikki lelut. Nalle sai uuden lelun ja kyllä sillä leikittiinkin! Ensin kiskottiin ja noudettiin kunnon tovi, kunnes lelun kohtaloksi tuli odotettu suolestus -ja mikäs siinä, pääasia että Nalle sai toteuttaa itseään.

Otsokin sai lopulta luvan tulla pihalle; pitihän sitä vielä yhteiskuvakin ottaa.


Muistin virkistykseksi kuva viime vuoden synttäreiltä; hiukan on Otsoon tullut kokoa :-)


Kuva oli silloin pakko ottaa seisaaltaan yläviistosta, sillä aina kun kyykistyin, Otso ryntäsi syliin... Kuvasta näkee myös sen, että normaalisti Nalle on ollut paljon siistimpi kesäkuussa; tämän kevään trimmaus on vielä tekemättä. Myöhäiseksi on mennyt, kuten viime vuoden lopullakin, mutta aika trimmaajalle on sentään jo varattu.

Ei kommentteja: