sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Koiramainen juhannus

Karhunpoikien tyttöystävät, Assi ja Ronja, muuttivat suureksi suruksemme keväällä pois Karhukaupungista. Iloinen jälleennäkeminen koitti juhannuksena, kun matkasimme tapaamaan tyttöjä Hämeeseen. Pojat taisivat hiukan yllättyä kun tyttöystävien määrä olikin yllättäen kasvanut yhdellä; laumaan oli liittynyt pikkuinen collietyttö Isla, ikää nyt 3 kuukautta.

Juhannus sujui viiden koiran kanssa yllättävänkin mallikkaasti. Nalle oli aluksi turhankin kiinnostunut Islasta, mutta pikkuinen pentu antoi niin paljon hammasta terrierille, että Nalle hyvin nopeasti päätyi pysymään mahdollisimman kaukana terävistä pentuhampaista. Otsoa kuuli myös tyttöjen "kutsun" ja jaakasi Ronjaa aikansa. Sekä Ronja että Assi alkavat olla aika heiveröisessä kunnossa, joten jouduimme vahtimaan tarkkaan ettei Otso päässyt liian läheisiin väleihin tyttöjen kanssa. Tosin Assi on aina pitänyt niin kipakasti kiinni omasta reviiristään, että sen pojat jättävät automaattisesti rauhaan.

Ilmat olivat pääasiassa aivan kauheat, kaatosadetta toista vuorokautta putkeen, joten pysyttelimme lähinnä sisätiloissa. Sunnuntaina saimme kuitenkin nauttia auringosta ja teimme mukavan metsäretken järvimaisemissa.




Ei kommentteja: