lauantai 28. elokuuta 2010

Uusi vermeitä

Otson hihna hajosi. En oikein edes tiedä miten se tapahtui, mutta yks´kaks vain hihasta oli iso pala nahkaa poissa. Tällä kertaa syytä ei voi vierittää sinne hihnan toiseen päähän, koska hihnat ovat koirien ulottumattomissa -että ehkäpä se vika onkin tällä kertaa siinä toisessa päässä :-) 


Olin suoraan sanottuna aika ihmeissäni hihnan hajoamisesta, sillä luulin ostaneeni laatuhihnan. Nallella on käytössään sen ensimmäinen hihna, eli se on kestänyt jo yli 6 vuotta! Tälle hihnalle käyttöikää kertyi 2,5 vuotta. No, ehkäpä olen vain aika nipo tässä asiassa. 

Lähdimme yhdessä Otson kanssa varusteostoksille, se sai hihnan lisäksi uuden pannan. Kunnon pantaa Otsolla ei oikeastaan ole ollutkaan, olen odotellut että se lopettaa kasvamisen. Tänään totesin, että eiköhän tuo ole jo kaulansa kasvattanut, joten iso-O sai kokonaan uudet ulkoiluvarusteet.

Uusi hihna on nyt samanlainen kuin Nallella, joten mokomia "kuoritumisongelmia" ei pitäisi enää tulla. Uudessa hihnassa on myös valmiina pieni heijastinmerkki, joka on aina plussaa. Samanväristä pantaa ja hihnaa emme onnistuneet ostamaan, mutta eipä meillä nuo värikoordinaatiot ennenkään ole aivan tarkkoja olleet. Pääasia että ovat laadukkaita ja kestävät käyttöä.

Otson syksyn agilitytreenit alkavat maanantaina ja kävimme samalla reissulla ostamassa sille treeninameja (ihan Frolicilla mennään, toimii hyvin ja on helppoa käytössä). Eläinosaston alennuskorista tarttui mukaan uusi pyyhe koirille; tuo on mikrokuitua ja sen pitäisi olla tosi imukykyinen. Olen itse käyttänyt vastaavia "ihmisten pyyhkeitä" ja jos tuo toimii samalla teholla niin hyvä on; koko tosin oli aika pieni -Nallen tuolla varmaan kuivaa hyvin, mutta Otson kanssa varmasti tarvittaisiin pari mokomaa lisää :-)

Lauantaipäivää vietimme shoppailujen lisäksi puutarhatöitä tehden. Pihasta kertyi kottikärryllinen huonoja omenoita pois heitettäväksi :-(  Vaikka ulkoilu Karhunpoikia väsyttikin, taisi Nalle silti kaivata enemmän äksöniä. Ainakin emäntä sai osakseen tuiman tuijotuksen kun kehtasi käyttää aikaa myös virtuaaliseen puutarhanhoitoon...


Ei kommentteja: