lauantai 7. marraskuuta 2009

Räntämetsässä

Lauantaiaamuna teimme metsäretken räntäsateesta huolimatta. Nalle sai päälleen uuden takin, jota tässä haluankin oikein erikseen kehua. Takki on Kusse&Kutta-malliston Tärkeille-takki, joka on sekä veden- että tuulenpitävä. Olen jo pidemmän aikaa ihastellut takkeja yrityksen sivuilla, ja nyt päätin että Nallen on aika saada uusi takki talven varalle. Takissa on useita hienoja yksityiskohtia, mutta tärkeintä lienee se että Nalle tuntuu pitävän sitä ihan "mielellään" ja liikkuminen takki päällä onnistuu ongelmitta.



Takissa on hauska huppu jota yritin saada näkymään kuviin, mutta huonolla tuloksella. Eiköhän talven aikana vielä onnistuta :-) Takin tilasin tuolta yrityksen verkkosivuilta, toimitus oli todella nopeaa eli voin suositella tätä joka suhteessa!



Otso on ottanut odottamani askeleen kohti aikuisuutta -se on nimittäin viimein alkanut ruopimaan lenkeillä.  Olenkin jo kauemman aikaa ihmetellyt, että eikö Otso ruovi lainkaan merkkaillessaan kuten Nalle. Mutta nyt on sekin "ongelma" ratkaistu :-) Nallehan on toisinaan oikein super-ruopija, tuntuu että se voisi vaikka vartin kuopia yhtä ja samaa kohtaa jos vain saisi; tämä harrastus tosin tuntuu kulkevan hiukan sykleissä -onneksi niin sillä aika rasittava tapahan tuo välillä on.



Liekö Otson "orastava aikuistuminen" syynä vaiko mikä, mutta pojat ovat viimeisen viikon sisällä ottaneet pari kertaa yhteen niin kovasti, että olen joutunut oikein pitelemään Otsosta kiinni. Molemmat kerrat ovat olleet ruokailutilanteissa, joissa Nalle edelleen katsoo oikeudekseen mennä Otson kupille syömään ruoat parempiin suihin. Otso kyllä edelleenkin perääntyy, mutta murinan saattelemana. Yleensä olen itse poissa keittiöstä kun pojat syövät, mutta näiden rähinöiden aikana olen itsekin ollut paikalla. En tiedä puolustaako Otso ruokaansa kiivaammin minun läsnäollessani (koska yleensä käyn hakemassa Nallen pois Otson kipalta) vai onko Nalle ärhäkämpi koska kuvittelee minun suojelevan sitä. Noh, vielä ei ole mitään pahempaa sattunut ja toivottavasti ei tietenkään satukaan. Muuten pojat elelevät aika rauhaisaa yhteiseloa, mutta luulempa että rauhan takaamiseksi ensi vuoden puolella jompikumpi pojista joutuu luopumaan sukukalleuksistaan; katsotaan sitten kumpi joutuu tämän kauheuden kohtaamaan vai hoidellaanko molemmat saman tien :-)



Ei kommentteja: