sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

Morris kävi kylässä



Viikonloppuna saimme vieraita; berninpaimenkoira Morris ja sen emäntä tulivat vierailulle. Morris on saavuttanut jo kunnioitettavan 8,5 vuoden iän, joten ihan painimaan se ei Otson kanssa alkanut :-) Nalle pääsi yökylään toisaalle, sillä en halunnut ottaa sitä riskiä että se olisi ärhennellyt koko ajan vieraalle. Ärhentelypelko osoittautui turhaksi, sillä olimme Nallen kanssa vieraita vastassa rautatieasemalla; olin henkisesti valmistautunut Nallen rähinöihin, mutta se ei ollut uudesta koiraystävästä moksiskaan! Vasta kotipihassa Morris alkoi kiinnostaa -Nalle ei selvästikään osannut päättää mikä kotiimme ilmestynyt (leikattu) koiravieras oli. Lopulta se päätti "hiukan" astua vierastamme, joka ei kovasta helteestä ja junamatkustamisesta johtuen ollut sillä päällä että olisi kauheasti itseään puolustanut, oli siis ihan hyvä että Nalle pääsi hoitoon rauhoittumaan.

Otso ja Morris tulivat ihan mainiosti juttuun keskenään, tai enemmänkin niillä molemmilla näytti olevan omat juttunsa ja yhteistä touhua aika vähän :-) Koirien kokoero oli huima; on hassua ajatella että joskus tulevaisuudessa Otso on "noin iso".

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Lueskelin blogianne innolla(kesken kiireisen työpäivän). Hienosti pojat ovat tulleet toimeen. Teidän elämä ei taatusti ole mitään tapahtumaköyhää...
Aurinkoisempaa kesän loppu teille kaikille! Terkuin E ja Roosa-russeli.