torstai 24. heinäkuuta 2008

Koululaiset


Otson pentukoulu on jatkunut mukavasti; se osaa käyttäytyä vallan mainiosti tunnilla ja oppii nopeasti uudet asiat. Emäntä on liian kiireinen/laiska/jotain harjoittelemaan kotona, joten ihan luokan priimuksia emme ole, pääasia kuitenkin että Otsolle saadaan opetettua pikkuhiljaa tapoja :-)

Nalle pääsi viimein agilitytunneille. Edellisistä harjoituksista ehti kulua jo vuoden päivät, ja jännitinkin mitä Nalle mahtaa muistaa. Ennen ensimmäiselle tunnille menoa harjoittelimme putkea kotipihassa. Hienostihan ihan tuollainen perusjuttu sujui, malttoipa Nalle jopa odottaa lähtölupaakin. Tunnilla Nalle pärjäsi hienosti! Ongelmana on edelleen se, että Nalle ei millään malta odottaa omaa vuoroaan, vaan se hinkuu intopiukkana koko ajan radalle. Ekalla tunnilla kaikki tuntui loksahtavan kohdalleen, toisella sitten taaplattiin kunnolla keppien kanssa -ne eivät tunnu sopivan niin Nallelle kuin minullekaan :-) Olisipa hienoa jos voisimme jatkaa treenejä syksylläkin, mutta valitettavasti se ei onnistu, nyt täytyy ottaa tästä kurssista kaikki irti.



Koiraihmiselle esitetään usein kysymys "mitä koirasi on syönyt/tuhonnut"? Olen ajatellut että se on koirattomien ihmisten tapa huvittaa itseään kuuntelemalla kauhutarinoita koteja tuhoavista koirista "onneksi minulla ei ole tuollaista kotona" -tyyliin. Nallen kohdalla jouduin aina tuottamaan pettymyksen kaikille kauhutarinoita janoaville kuuntelijoille; ihan pikkuisena pentuna se puri yhden sähköjohdon poikki ja kerran se "luki" yhden mainoskirjeen, siinäpä ne hurjimmat jutut taitavat neljän vuoden ajalta olla. Noh, nyt on juttu toinen -taloon muutti Otso-the-terminator. Ja juttuja piisaa; esimerkiksi eilen lensi roskikseen kuukauden vanha paitapusero, johon pikkupeto repäisi ison palkeenkielen... Tässä muutama kuva ihan kaikkien teidän koirattomien ihmisten iloksi olkaa hyvä :-)

Alla huhtikuussa maalattu sisäporras
(tähän mennessä kaksi maisteltua porrasta)
ja hiukan jalkalistaa :-)

Ei kommentteja: