lauantai 12. heinäkuuta 2008

Kuritonta menoa

Mennyt viikko on ollut kaikkea muuta kuin rauhallinen ja säännöllinen. Pojat ovat jääneet keittiöremontin alle, eli viihdytys ja aktivointi on jäänyt enimmäkseen niiden omille harteille. Nallen piti aloittaa tiistaina agilityn jatkokurssi Kontaktikoirissa, mutta jouduimme jättämään ensimmäisen tunnin väliin :-( Otso sentään pääsi maanantaina pentukurssille. Siellä Otso käyttäytyi mallikkaasti vaikka saikin hiukan vettä päälleen (ensimmäisessä luoksetuloharjoituksessa askeleet harhautuivat liiaksi muiden "oppilaiden" suuntaan), maahanmenoharjoituksessa Otso älysi nopeasti mitä pitää tehdä.

Otso käyttäytyy koulussa kauniisti, mutta muuten onkin ongelmallisempaa. Sen poukkoilu, pureminen, urahtelu ja riehuminen jopa pelottaa vieraita. Minun vaatteeni ovat enemmän ja vähemmän rei ´itettyjä. Nämä ongelmatilanteet liittyvät siihen kun joku tulee meille tai kun minä tulen kotiin; Otso vain on niiiiiin tohkeissaan että sen käytös on silkkaa kaaosta. Ikä tuo viisautta käytökseen, mutta kyllä tähän nytkin täytyisi jotain ratkaisua keksiä. Mutta on sitten positiivisiakin uutisia: maanantaina oli Otson ensimmäinen sisäsiisti vuorokausi!!!! Pissattomia öitä on ollut jo monia -jäämme odottamaan jatkoa :-)

Nalle on jatkanut karkailujaan ja se on joutunutkin viettämään enemmän aikaa pihan juoksulankaan kytkettynä. Kun toinen koira on kytkettynä, en voi antaa niiden painia keskenään sillä ne kietoutuvat hihnoihin pahasti. Tämä on tietysti koirista tylsää: mitäs itua on olla pihalla kun ei voi painia ja vetää keppiä?




Ei kommentteja: