sunnuntai 22. kesäkuuta 2008

Pepi kävi kylässä

Kävimme sunnuntaina Pepin ja Tainan kanssa kiertämässä Porin metsän maastolenkin. Otso -raukka sai jälleen jäädä kotiin; 7 kilometriä kesähelteellä kun ei vielä ole sen juttu. Lenkin jälkeen Pepi tuli pihaan moikkaamaan Otsoa. Tai niin ainakin me ihmiset ajattelimme: ekalla tapaamisellaan Pepi ja Otso vähän leikkivätkin, mutta nyt Pepi oli lähinnä kiusaantunut ja tallusteli portille sen näköisenä että "nyt lähdetään täältä pois!". Otso meni perässä ja yritti hiukan aloittaa leikkiä, mutta ei Pepiä kiinnostanut...
Päästäkää pois! Iso karvainen seuraa mua!!!
Sisäsiisteysrintamalta hyviä uutisia: takana on Otson ensimmäinen sisäsiisti yö! Tai pessimistinä kyllä epäilen, että Otso on vain löytänyt uuden (ja vielä salaisen) pissapaikan. Päivätkin sujuvat jo eritteiden suhteen paremmin, joten ehkä en ihan vielä heitä toivoa pärekoppaan :-)

PS: Kuulin että kommentointi ei ole toiminut. Voisiko joku ystävällinen lukija (kyllä teitä siellä jossain on!) jättää kommenttilooraan vaikka pelkän Hein, jotta tietäisin toimiiko kommentointi alkuunkaan. Kommentoimaan pääsee klikkaamalla tämän kirjoituksen alla olevaa tekstiä "0 haukahdusta".

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka, kyllä täällä ainakin tulee luettua teidän blogia ja kommentit toimii :)

Riikka kirjoitti...

Kiva että toimii -ainkin toisilla. Sain nimittäin jo sähköpostia yhdeltä kommentointia yrittäneeltä joka ei saanut viestiä jätettyä. Kummallista?