sunnuntai 8. kesäkuuta 2008

Karhunpojat karkusalla

Karhunpojat ovat viimeisen kahden päivän aikana ottaneet emännästään mittaa enemmän kuin laki sallii. Hermoja on kiristetty ja pinnaa venytetty loputtomalla karkailulla. Fiksumpi sitä voisi uskoa jo yhden, kahden tai viimeistään viidennen karkauksen jälkeen että koirat kannattaisi kytkeä johonkin, mutta ei tämä bloginpitäjä, ehei. Mitä iloa on omasta (muka aidatusta) pihasta, jos koiria ei voi siellä pitää vapaana? Nalle on ollut enimmäkseen se "liesuun" lähtijä, mutta kävipä tänään niinkin, että molemmat pojat olivat samanaikaisesti karkusalla -ja vielä eri suunnissa! Nallen villitsi lopullisesti lauantai-iltana grillanneet naapurit; se haistoi herkut ja syöksähti pensasaidan, tarkemmin sanottuna kahden, läpi herkkujen ääreen. Onneksi grillaajat eivät pistäneet kuokkavierasta pahakseen. Tai toisaalta se oli viimeinen naula arkkuun, sillä Nalle halusi uudestaan ja uudestaan mukavien ihmisten ja herkkujen luokse :-( Sama touhu jatkui siis vielä sunnuntainakin. Lisäaitaa on nyt pakko hankkia, ei tästä muuten tule yhtään mitään.



Otso on venähtänyt korkeutta aika paljon, ja sen huomaa muutenkin kuin ulkomäöstä. Pöydiltä on alkanut salaperäisesti kadota tavaroita. Minun täytyy pikkuhiljaa oppia siihen, että talossa on koira joka ylettyy yllättäviin paikkoihin. Otso selvästi myös käyttää kaikki tilaisuudet hyväkseen kun taas Nalle on aina ollut tässä suhteessa hyvin kiltti. Se jättää jopa sohvapöydälle jätetyt herkut rauhaan, vaikka niihin se pääsisi helposti käsiksi (vai tassuiksi).


Otsolle vielä lähes kaikki ihmiset ovat uusia tuttavuuksia, mutta nyt Nallenkin elämään on tullut muutamia uusia tuttavuuksia. Työmatkojeni takia olen palkannut pojille "hoitotätejä". Onneksi on kesäloma-aika ja kaikilla mukavilla partiotytöillä ei ole (vielä) kesätöitä, joten olen saanut hyvin järjestettyä hoitajat. Ensimmäinen hoitaja oli täällä torstaipäivän ja kaikki oli mennyt hienosti. Minulle jätetyssä viestissä luki muun muassa että "molemmat ovat olleet pihassa irti, ilman ongelmia tuntuvat seuraavan" -selvästi vieraskoreita tapauksia sanon minä :-)

Ei kommentteja: