maanantai 24. marraskuuta 2008

Otso-koira sai korvauksia

Hyvänen aika, marraskuu ja lunta maassa; ihan kuin maailmankirjat olisivat sekaisin. Viime vuoden vehreältä marraskuulta on tämä alla oleva kuva juuri trimmatusta Nallesta:


Tämän syksyn trimmaus on edelleen tekemättä, nyt karva alkaa olla jo "kypsä" nyppimiselle. Mutta nyt tuntuu hassulta viedä pieni koira siistittäväksi -nythän juuri saa olla karvaa ympärillä kun lunta on Nallen kokoon nähden aikas reippaasti. Lauantaina kävimme pitkästä aikaa kiertämässä Porin metsän koiralenkin, ja silloin lunta oli vielä pikkutippa:


Parin viikon takainen patteriseikkailumme sai päätöksen tänään. Koitin nimitäin kepillä jäätä ja laitoin vakuutusyhtiööni korvaushakemuksen Otson röntgenkuvauskuluista. Koirat on vakuutettu sairauden ja tapaturman (sekä kuoleman) varalle, mutta ajattelin että vakuutusyhtiö ei ihan hevillä pitäisi patterinetsintää "tapaturman tai sairauden hoitamisena". Mutta niinpäs vain kävi, että tänään postiluukusta kolahti vakuutuspäätös jossa luvattiin korvata kulut "Otso-koiran vatsan kuvauksesta". Jostain syystä minusta tuo em. ilmaisu oli kovin hellyttävä. Kiitos ja kumarrus ystävälliselle vakuutusyhtiölle!

Mukavasta korvauspäätöskestä innostuneena voisinkin kirjoitella muutaman muunkin hakemuksen, mitäköhän sanoisivat näistä Otson "harrastuksista":

Fiskarsin kynsisakset, koirien kynsisakset ja
mitä Nallen pannasta oli jäljellä maanantaisen työpäivän jälkeen....

Eteisen muovimatto ja mestari itse

Ja ei, en tietoisesti jätä Otson askarelltavaksi otsalamppuja, saksia, kaukosäätimiä tai mitään muutakaan; ilmeisesti en vieläkään vain tajua miten ulottuva koira minulla nyt on talossa -ja miten kovin kiinnostunut se on kaikesta mitä näkyvillä on. Ehkä jonain päivänä vielä opin laittamaan kaiken irtaimen lukkojen taakse :-) Otson sisko on kuulemma myös alkanut harrastaa sähkötöitä, joten taitaa tämä viehtymys kulkea suvussa...

Ei kommentteja: