perjantai 4. helmikuuta 2011

Hazel

Kuvahaaste, päivä 13:
a photo of your best friend(s) / kuva parhaasta ystävästä 


Mikäli olet lukenut vanhaa Nallen blogia, tunnetkin jo Hazelin. 

Ostin Hazelin kirpputorilta Nallelle kun se oli vielä ihan pikkuinen pentu; lähes Hazelin kokoinen itsekin :-) Tuoreena koiranomistajana en ymmärtänyt miten merkittävästä kaupasta oli kyse. Hazelista tuli Nallen paras ystävä, nukkukaveri jota ilman yöt eivät tule. Kaveri, joka aina ensimmäisenä pakataan mukaan jos Nalle lähtee kyläreissuille.

Hazelin kanssa ei leikitä, sen kanssa nukutaan. Silti kaveri on saanut hieman siipeensä vuosien varrella. Tälläkin hetkellä sillä on niskassa pieni reikä. Niitä sitten aina paikkaillaan kun Hazel joutuu pesukoneeseen; sinne se yleensä pääsee liian harvoin vasta kun on äärimmäisen likainen. Kesäaikaan H on mukavampi pestä, sillä silloin se yleensä ehtii päivän aikana kuivua eikä Nallen tarvitse illalla nukahtaa yksin.


Viime aikoina Hazelista on tullut kiistakapula; Otso nappaa usein sen ja viilettää ympäri asuntoa hurjasti muristen -se kerjää äksöniä :-) Nalle yleensä odottaa että minä pelastan H:n Otson hampaista, ja niin minä teenkin. Pienestä lelukoirasta on vuosien varrella tullut minullekin tärkeä ja haluan sen kestävän Nallen unikaverina vielä toiset 6 vuotta.

Ja mistä Hazel sai nimensä? Nallen virallinen nimi on Barry joka valittiin kasvattajan antamasta listasta. Barry valikoitui koska sen niminen hahmo on Näkemiin vaan Muru -sarjassa, joka taas on yksi kaikkien aikojen parhaita tv-sarjoja. Barryn ensimmäisen vaimon nimi oli Hazel :-)

Ei kommentteja: